Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης την Πέμπτη, 11/9 όπου παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Την τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές του Λυκείου τονίζοντας ότι απαιτείται μεθοδική προσπάθεια ώστε να επιτύχουν το στόχο τους που είναι η μάθηση, η ηθική διαπαιδαγώγηση και η εισαγωγή στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Ακόμη, προέτρεψε τους μαθητές να συνεργάζονται με τους καθηγητές του σχολείου ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να έχει ομαλή ροή χωρίς προβλήματα. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους καθηγητές για τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στο χώρο του σχολείου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Προέδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.