Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές για καλή σχολική χρονιά από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη

Στο 1ο Γενικό Λύκειο Έδεσσας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης την Πέμπτη, 11/9 όπου παρακολούθησε τον καθιερωμένο αγιασμό για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Την τελετή πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ.



Ο κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και καλή πρόοδο στους μαθητές του Λυκείου τονίζοντας ότι απαιτείται μεθοδική προσπάθεια ώστε να επιτύχουν το στόχο τους που είναι η μάθηση, η ηθική διαπαιδαγώγηση και η εισαγωγή στα πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα της χώρας. Ακόμη, προέτρεψε τους μαθητές να συνεργάζονται με τους καθηγητές του σχολείου ώστε η εκπαιδευτική διαδικασία να έχει ομαλή ροή χωρίς προβλήματα. Επίσης, ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τους καθηγητές για τα ζητήματα που χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης για τη βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών στο χώρο του σχολείου.

Στον αγιασμό παραβρέθηκαν ακόμη ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, ο Προέδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Γενικού Λυκείου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.