Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

Αγιασμός σε σχολεία της Σκύδρας με τη συμμετοχή της Δημάρχου Κατερίνας Ιγνατιάδου

Με την ευλογία της εκκλησίας μας πραγματοποιήθηκε το πρωινό της Πέμπτης 11/9/14 ο καθιερωμένος αγιασμός σ΄όλα τα σχολεία της διοικητικής ευθύνης του Δήμου Σκύδρας. Η Δήμαρχος Κατερίνα Ιγνατιάδου ήταν διαδοχικά παρούσα στον αγιασμό του Λυκείου, Γυμνασίου και του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας.


Στο ευχετήριο μήνυμα και στο χαιρετισμό της τόνισε ότι το σχολείο αποτελεί χώρο έκφρασης, δημιουργίας και προόδου. Παρότρυνε τους μαθητές ν΄αδράξουν την ευκαιρία και ν΄αξιοποιήσουν προ όφελός τους τις γνώσεις που τους παρέχει το σχολείο τώρα γιατί αργότερα όταν θα περάσουν τα χρόνια τότε θα είναι αργά για να επανορθώσουν. Δήλωσε ότι η δημοτική αρχή στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της θα είναι δίπλα τους για να στηρίξει πρωτοβουλίες και δράσεις.

Ζήτησε παράλληλα από τους μαθητές να προσέχουν και να σέβονται τους χώρους στους οποίους εκπαιδεύονται. Ευχήθηκε στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς και στα στελέχη της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υγεία, δύναμη και κουράγιο, ώστε η νέα σχολική χρονιά να κυλήσει ομαλά και πετυχημένα.

Ταυτόχρονα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι και Σύμβουλοι Κοινοτήτων εκπροσώπησαν το Δήμο Σκύδρας στο σύνολο των σχολείων της επικράτειάς του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.