Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Εκτός παιδικών σταθμών 61 χιλιάδες παιδιά;

Εκτός παιδικών σταθμών κινδυνεύουν να μείνουν περίπου 61 χιλιάδες παιδιά.
Το Ελεγκτικό Συνέδριο ακύρωσε της σύμβαση για χρηματοδότηση των παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών από το ΕΣΠΑ, μετά από προσφυγή τεσσάρων ιδιωτικών σχολείων.



Δεδομένου ότι οι δήμοι δεν μπορούν να καλύψουν τις αναγκαίες δαπάνες, αναμένεται να δημιουργηθεί αναταραχή σε χιλιάδες οικογένειες, που θα δουν τον προγραμματισμό τους να τινάζεται στον αέρα.
skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.