Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που διοργανώνει για τον προστάτη του «Άγιο Θεόδωρο Γαβρά»

Ο Σύλλογος Ποντίων Έδεσσας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις  που διοργανώνει για τον προστάτη του «Άγιο Θεόδωρο Γαβρά» την Κυριακή  5 Οκτωβρίου 2014. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με Θεία Λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στην Έδεσσα και ευχή κολλύβων.


Στις 11 το πρωί θα συνεχιστούν,  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας, με ομιλία, προβολή, χορωδία και απαγγελίες.

Την ομιλία με θέμα «Ο Άγιος Θεόδωρος Γαβράς ένας εθνομάρτυρας του γένους»   θα κάνει ο Νίκος Γαβράς, πρόεδρος της Αδελφότητας Γαβράδων που εδρεύει στην Αθήνα και θα ταξιδέψει στην πόλη μας ειδικά για την εκδήλωση αυτή.

Η Ενοριακή χορωδία του Αγίου Δημητρίου με χοράρχη τον Αβεσσαλώμ Κιζιρίδη, θα μας ταξιδέψει με τραγούδια του Πόντου και της Μικράς Ασίας.

Παράλληλα έχουν αρχίσει τα τμήματα ποντιακών χορών που λειτουργούν κάθε Κυριακή από τις 6.30 έως 10.00 μμ στο εντευκτήριο του Συλλόγου.

Θα είναι τιμή για μας να παρευρεθείτε στις εκδηλώσεις μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.