Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Προέδρου του Συλλόγου Ομογενών Π.Ε. Πέλλας του Τορόντο στον Περιφερειάρχη

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ομογενών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας του Τορόντο «Μέγας Αλέξανδρος» κ. Γεώργιος Κωτσόπουλος επισκέφτηκε την Τετάρτη (3/9) τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
Στη συνάντηση παραβρέθηκε επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κα. Βούλα Πατουλίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το σύγχρονο ρόλο της ελληνικής ομογένειας και, ειδικότερα, οι δυνατότητες συνεργασίας των Ελλήνων ομογενών του Τορόντο με την Περιφέρεια. Επίσης, ο κ. Κωτσόπουλος προσκάλεσε τον Περιφερειάρχη κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη και αντιπροσωπεία της Περιφέρειας να παραβρεθούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις που οργανώνει ο Σύλλογος, τον προσεχή Νοέμβριο, στο Τορόντο, για την απελευθέρωση της Πέλλας από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις προβάλλουν τον ελληνικό πολιτισμό και παραδόσεις και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για την ομογένεια του Καναδά. Επίσης, συμμετέχουν σε αυτές η Ελληνική Κοινότητα του Τορόντο και η Παμακεδονική Ένωση του Τορόντο.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.