Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2014

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών 2014

Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας και με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών, προετοιμάζονται για την υποδοχή των δρομέων από όλη την Ελλάδα, καθώς οι εγγραφές συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό. Για την επιτυχία αυτής της προσπάθειας απαιτείται η συνεργασία των συμπολιτών μας.


Για αυτό παρακαλούμε τον κόσμο, την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου να βρεθεί στον δρόμο και στις διασταυρώσεις για να ενισχύσει τους δρομείς.

Παρακαλούμε επίσης τους οδηγούς να ακολουθήσουν τα μέτρα τάξης της τροχαίας, να σεβαστούν τους αγωνιζόμενους και να μην παρκάρουν το όχημά τους πάνω στο μήκος της διαδρομής μέσα στην πόλη την Κυριακή 21/9 από τις 07.00 έως τις 11.00.

Οι δρομείς και οι περιπατητές των Γιαννιτσών, μπορούν να προσέλθουν στην γραμματεία, την παραμονή του αγώνα, το Σάββατο 20/11, ώρες 6-9μμ, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, ώστε να μην υπάρξει συμφόρηση το πρωί της Κυριακής.

Οι εθελοντές καταγράφουν το δικό τους ρεκόρ στην διοργάνωση. Πολίτες, σύλλογοι, εκπαιδευτικά κέντρα και επιχειρήσεις, δηλώνουν καθημερινά συμμετοχή και εντάσσονται στους μηχανισμούς$ υποστήριξης οι οποίοι δουλεύουν εντατικά ώστε να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες της διοργάνωσης. Διασώστες από την ΕΔΟΜΑΚ Σκύδρας ΗΦΑΙΣΤΟΣ, μοτοσυκλετιστές από τον Ο.Φ.Μ. Καρυώτισσας, ποδηλάτες, η εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ, η εταιρεία αστικού πολιτισμού ΦΙΛΙΠΠΟΣ Γαλατάδων, εξασφαλίζουν την φύλαξη των διασταυρώσεων και την ασφάλεια του αγώνα, με τις οδηγίες της Αστυνομικής Υποδιεύθυνσης Γιαννιτσών, της Τροχαίας Γιαννιτσών και της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας του Δήμου Πέλλας.

Οι διασώστες και οι ιατροί του αγώνα, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Γιαννιτσών, το ΕΚΑΒ και το διαγνωστικό εργαστήριο "ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ" Γιαννιτσών, εξασφαλίζουν την ιατρική κάλυψη του αγώνα.

Tα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης ΣΤΟΧΟΣ και ΣΥΓΧΡΟΝΟ, καθώς και ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών, στελεχώνουν τους σταθμούς νερών και ισοτονικών. Εθελοντές, ο ΓΑΣ Μέγας Αλέξανδρος Γιαννιτσών και ο ΑΟΠ Μίλωνας Γιαννιτσών, στελεχώνουν τις γραμματείες εκκίνησης, τερματισμού και απονομών.

Το στούντιο φωτογράφισης "MY STUDIO" Γιαννιτσών θα προσφέρει την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα.

Η φύλαξη των εγκαταστάσεων θα γίνει με προσφορά της Private Security GSS.

Στην διοργάνωση συμμετέχουν η φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, το 1ο ΓΕΛ Γιαννιτσών και το Γυμνάσιο Πέλλας.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά τα ΜΜΕ του Ν.Πέλλας, για την προβολή της διοργάνωσης.

Πληροφορίες:

Δήμοs Πέλλας/Γραφείο Αθλητισμού, Τηλ: 2382 3 50809 - Fax: 23820 21 544 - email: aodig@giannitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.