Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Ξεκίνησε η γιορτή του τένις στην Αριδαία (φωτογραφίες)

Με κάθε επισημότητα ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα το Aridea Cup στα γήπεδα της Πιπεριάς. Με την τελετή έναρξης που πραγματοποιήθηκε σήμερα, κηρύχτηκε και επίσημα η έναρξη της εβδομαδιαίας γιορτής του τένις στην Αριδαία.


Την διοργάνωση που έχει ήδη μετατραπεί σε έναν σημαντικό αθλητικό θεσμό του τόπου και συγκεντρώνει  αθλητές με αξιόλογο επίπεδο στο άθλημα απ’ όλη την Ευρώπη, τίμησαν και στήριξαν με την παρουσία τους ο τωρινός δήμαρχος Αριδαίας Δημήτρης Πασόης, ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αντισφαίρισης  Ελλάδος , Ζανιάς Σπυρίδων  καθώς και ο Τσιάρας Πέτρος, αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας.

Από αύριο, Δευτέρα 25 Αυγούστου,  τη  σκυτάλη  παίρνουν οι αθλητές με ένα γεμάτο πρόγραμμα που ξεκινά από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 09:00 το βράδυ και υπόσχεται για άλλη μια χρονιά δυνατές συγκινήσεις για τους φανατικούς του αθλήματος και όχι μόνο.










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.