Αγαπητοί Συνάδελφοι,
Επανερχόμενοι στο θέμα της υπερπαραγωγής ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, σας παρακαλούμε θερμά για την έμπρακτη ευαισθητοποίησή σας και αλληλεγγύη προς τους ροδακινοπαραγωγούς, ώστε να απορροφηθεί ένα σημαντικό μέρος των ροδακίνων από την εγχώρια αγορά.
Σημειώνουμε ότι τα ελληνικά ροδάκινα συγκεντρώνουν εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά για τη διατροφική τους αξία. Περιέχουν πρωτεΐνες, αρκετή ποσότητα βιταμίνης C και Ε, πολλά αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, φώσφορο, βιοτίνη, σίδηρο και ασβέστιο και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση μιας σωστής καθημερινής διατροφής. Ο καλύτερος τρόπος είναι να καταναλώνονται φρέσκα, μπορούν όμως να γίνουν εξίσου γευστικές μαρμελάδες, κομπόστα, γλυκό του κουταλιού, λικέρ και να προσφερθούν καθημερινά στους επισκέπτες των ξενοδοχείων ως δείγμα του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας.
Ως γνωστόν, η ελληνική γαστρονομία και η χρήση ποιοτικών ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή για τον ελληνικό τουρισμό και τον πολιτισμό, με τεράστια οφέλη για την εθνική οικονομία.
Επομένως είναι επιβεβλημένη η στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των δύο αυτών τομέων της ελληνικής οικονομίας, που συνιστούν τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Αλεξ. Τσακίρης
Πρόεδρος Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε.
Επανερχόμενοι στο θέμα της υπερπαραγωγής ελληνικού επιτραπέζιου ροδάκινου, η οποία πρόκειται να συνεχιστεί και τους επόμενους μήνες, σας παρακαλούμε θερμά για την έμπρακτη ευαισθητοποίησή σας και αλληλεγγύη προς τους ροδακινοπαραγωγούς, ώστε να απορροφηθεί ένα σημαντικό μέρος των ροδακίνων από την εγχώρια αγορά.
Σημειώνουμε ότι τα ελληνικά ροδάκινα συγκεντρώνουν εξαιρετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά που τα καθιστούν μοναδικά για τη διατροφική τους αξία. Περιέχουν πρωτεΐνες, αρκετή ποσότητα βιταμίνης C και Ε, πολλά αντιοξειδωτικά, φυτικές ίνες, φώσφορο, βιοτίνη, σίδηρο και ασβέστιο και μπορούν να αποτελέσουν τη βάση μιας σωστής καθημερινής διατροφής. Ο καλύτερος τρόπος είναι να καταναλώνονται φρέσκα, μπορούν όμως να γίνουν εξίσου γευστικές μαρμελάδες, κομπόστα, γλυκό του κουταλιού, λικέρ και να προσφερθούν καθημερινά στους επισκέπτες των ξενοδοχείων ως δείγμα του γαστρονομικού πλούτου της χώρας μας.
Ως γνωστόν, η ελληνική γαστρονομία και η χρήση ποιοτικών ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, αποτελούν τον καλύτερο πρεσβευτή για τον ελληνικό τουρισμό και τον πολιτισμό, με τεράστια οφέλη για την εθνική οικονομία.
Επομένως είναι επιβεβλημένη η στενή συνεργασία και αλληλοϋποστήριξη των δύο αυτών τομέων της ελληνικής οικονομίας, που συνιστούν τους βασικούς μοχλούς ανάπτυξης για την έξοδο της χώρας μας από την οικονομική κρίση.
Με εκτίμηση,
Γεώργιος Αλεξ. Τσακίρης
Πρόεδρος Δ.Σ. Ξ.Ε.Ε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας
- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog
- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.