Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013

Όταν η Μέρκελ βρέθηκε σε δραστηριότητα νεοναζί

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τη δεκαετία του '90

Δύο μέρες μετά το θρίαμβο της Μέρκελ στις γερμανικές εκλογές έρχονται στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της Καγκελαρίου από παλαιότερη επίσκεψή της σε οργάνωση νεολαίων στο Μαγδεμβούργο.


Οι φωτογραφίες έχουν «ανέβει» σε διάφορα αντιφασιστικά sites και blogs, όπως το angetafe.blogspot.com.es/ και το critiqueaujourdhui.blogsport.de, τα οποία υποστηρίζουν ότι οι συγκεκριμένοι νεαροί είναι νεοναζί.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί πιθανότατα το 1993. Η συγκεκριμένη οργάνωση είχε χαρακτηριστεί από αντιφασιστικές οργανώσεις, ως νεοναζιστική.

Μέλη της φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία, το 1992 ενός 23χρονου, του Thorsten Lamprecht. Ο νεαρός είχε δεχτεί θανάσιμα χτυπήματα με ρόπαλο του μπέιζμπολ από 60 σκίνχεντ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.