Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Δήμο Σκύδρας

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Σκύδρας για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μετακίνησης-Κινητικότητας, που έχει ως ειδικό σκοπό την αναβάθμιση των κυκλοφοριακών συνθηκών και ως γενικότερο σκοπό τη βελτίωση της συμπεριφοράς και της ποιότητας της ζωής των πολιτών , των αστικών κυρίως περιοχών, πραγματοποιείται...
ανοιχτή σ ́ολους , εθελοντική αιμοδοσία ,την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013 , από το πρωί 09;00 έως το μεσημέρι στις 13:00 ,στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Διοργανωτές είναι ο Δήμος Σκύδρας και ο Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν.Πέλλας ,(ο οποίος και διατηρεί Τράπεζα Αίματος ) , με την απαραίτητη και πολύτιμη , φυσικά , συμμετοχή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου ́Εδεσσας.

Κάθε πολίτης μπορεί να συμμετάσχει στην αιμοδοσία , κι αν το θελήσει είναι ευπρόσδεκτος να γίνει μέλος της Τράπεζας Αίματος , χωρίς οικονομική επιβάρυνση , και μάλιστα απολαμβάνοντας το προνόμιο της παροχής φιαλών αίματος σε περίπτωση ανάγκης , όπως προβλέπεται στο αντίστοιχο καταστατικό.

Παρακαλούνται όλοι οι συνάνθρωποί μας , που μπορούν να δώσουν αίμα , να συμμετάσχουν στη μεγάλη αυτή ανθρωπιστική πράξη . Τηλ/να και Αρμόδιοι : 2381351887 Δημήτρης Γαληνίκης , Ολγα Σιδηροπούλου και 2381351802 Δημήτρης Αλεξανδρίδης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.