Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθησαν στην Έδεσσα δύο άτομα για σύναψη εικονικού γάμου με σκοπό τη νομιμοποίηση υπηκόου Γεωργίας

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας 69χρονος ημεδαπός ο οποίος προσπάθησε να τους συνδράμει στην επίτευξη του σκοπού τους. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 56χρονου ημεδαπού ως ηθικού αυτουργού του εικονικού γάμου


Συνελήφθησαν χθες (04.09.2013) το μεσημέρι στην Έδεσσα Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, ένας ημεδαπός ηλικίας 47 ετών και μία υπήκοος Γεωργίας ηλικίας 38 ετών, για σύναψη εικονικού γάμου με σκοπό τη νομιμοποίηση της 38χρονης στην Ελληνική Επικράτεια.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη ένας ακόμα 69χρονος ημεδαπός ο οποίος προσπάθησε να τους συνδράμει στην επίτευξη του σκοπού τους.

Αρχικά, ο 47χρονος και η 38χρονη, κατόπιν συνεννόησης και παρακίνησης από τον 56χρονο, την 03.08.2012 τέλεσαν εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αριδαίας προκειμένου η 38χρονη να εφοδιαστεί τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση άδειας διαμονής λόγω γάμου.

Την 04.09.2013 ο 47χρονος και η 38χρονη υποβλήθηκαν στην καθιερωμένη διαδικασία για την χορήγηση αδειών διαμονής (συνέντευξη), στην οποία έλαβε μέρος και ο 69χρονος ημεδαπός που γνώριζε για τις παράνομες προθέσεις τους και δηλώνοντας ψευδή γεγονότα για το ζευγάρι. Κατά τη διάρκεια της ανωτέρω διαδικασίας προέκυψε η εικονικότητα του γάμου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 56χρονου ημεδαπού ως ηθικού αυτουργού των παράνομων πράξεων.

Σε βάρος των προαναφερομένων σχηματίστηκε δικογραφία για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

Κατασχέθηκε μία βεβαίωση κατάθεσης αίτησης για έκδοση άδειας διαμονής που κατείχε η 38χρονη.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.