Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Γιαννιτσά: Πανελλαδική-Παγκύπρια Ποδηλασία Αγάπης

Την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 θα περάσουν από τα Γιαννιτσά τρεις Κύπριοι ποδηλάτες με σκοπό την συλλογή τροφίμων από τα οποία τα 2/3 θα παραμείνουν στον Δήμο μας για την κάλυψη αναγκών συνδημοτών μας και το 1/3 θα αποσταλεί στην Κύπρο.


Η Πανελλαδική ποδηλασία έχει αφετηρία στις 01/09/13 την Κομοτηνή και τερματισμό στις 11/10/13 την Λεμεσό. Η όλη  προσπάθεια τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής  Δημοκρατίας.

Στα πλαίσια της ανωτέρω ποδηλασίας αγάπης ο Δήμος Πέλλας στηρίζοντας την όλη προσπάθεια , συμμετέχει στην συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διαθέσει σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Ο χώρος της συγκέντρωσης τροφίμων θα είναι στο Ισόγειο του Δημαρχείου κατά τις ώρες 07:00-13:00 την Παρασκευή 06/09/2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.