Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Εντυπωσιακή συμμετοχή των πολιτών της Αλμωπίας στη δράση του Δήμου Αλμωπίας "συγκέντρωση σχολικών ειδών για τους μαθητές"

Με επιτυχία στέφθηκε η συγκέντρωση των σχολικών ειδών για τους μαθητές της Αλμωπίας που διοργανώθηκε από το Δήμο Αλμωπίας σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΑ Αλμωπίας, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία Αριδαίας, αφού συγκεντρώθηκαν περίπου 1.000 απαραίτητα σχολικά είδη.


Η θερμή ανταπόκριση όλων όσων συμμετείχαν κάνει πράξη το σύνθημα της δράσης «Απαντάμε στην κρίση με αλληλεγγύη και ενότητα - Στηρί-ζουμε τους μαθητές του Δήμου μας», μοιράζει χαμόγελα στα παιδιά των οικογενειών που το έχουν ανάγκη και τους προσφέρει όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη για να ξεκινήσουν χωρίς προβλήματα τη νέα σχολική χρονιά.

Στη δράση συγκεντρώνονταν: σχολικές τσάντες, κασετίνες, τετράδια, ντοσιέ, σχολικούς άτλαντες, στυλό, μολύβια, γόμες, ξύστρες, ξυλομπογιές, μαρκαδόρους, τέμπερες, κηρομπογιές, πινέλα, μπλοκ ζωγραφικής, ακουαρέλες, γεωμετρικά όργανα, κ.τ.λ.

Παράλληλα με την παραπάνω δράση, ο Δήμος Αλμωπίας σε συνεργασία με συλλόγους της Αλμωπίας, πραγματοποίησε την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και αθλητικές δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα το πρωί της Κυριακής ο κεντρικός πεζόδρομος της Αριδαίας γέμισε από μικρά παιδιά, τα οποία μυήθηκαν στα μυστικά του street tennis, από τον Όμιλο Αντισφαίρισης  Αριδαίας.

Το απόγευμα, ακολούθησε επίδειξη πολεμικών τεχνών από τον Αθλητικό Σύλλογο "Κένταυρος Αριδαίας" και τον Αθλητικό Σύλλογο "Αλμωπία" και επίδειξη από το Κέντρο Τεχνών "Εν Χορώ" των βασικών αρχών μπαλέτου, ρυθμικής αγωγής  και χορογραφίας hip-hop.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη δράση, παρακαλούνται να προσφέρουν σχολικά είδη σε καλή κατάσταση, έτοιμα για χρήση ή καινούρια, στους χώρους του Παλιού Δημαρχείου Αριδαίας (γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι Αριδαίας), του Δημοτικού Καταστήματος Εξαπλατάνου (γραφεία του Βοήθεια στο Σπίτι Εξαπλατάνου) και γ) στα γραφεία της ΔΗ.Κ.Ε.Α., στο υπόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Αριδαίας.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν και θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν από το Δήμο, μέσω της ΔΗΚΕΑ, σε σχολεία της περιοχής, με στόχο να δοθούν σε παιδιά που έχουν ανάγκη και οι οικογένειες τους αδυνατούν να ανταποκριθούν.

Τέλος, ο Δήμος Αλμωπίας ευχαριστεί όλους τους δημότες του για την ανταπόκριση στο κάλεσμα για την προσφορά των σχολικών ειδών, ενώ ευχαριστεί ιδιαίτερα και τα βιβλιοπωλεία «Τοξίδη» και «Συμβολή» για την προσφορά πολλών σχολικών τσαντών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.