Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Λειτουργία Κοινωνικού Ιατρείου στο Νοσοκομείο της Έδεσσας

Ο Δήμος Αλμωπίας σας ενημερώνει ότι πρόκειται να λειτουργήσει Κοινωνικό Ιατρείο (Κ.Ι.), από τους εργαζόμενους του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας από την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013 και ώρες 5.30μ.μ. έως 8.30μ.μ..


Το Κοινωνικό Ιατρείο θα λειτουργεί μία φορά την εβδομάδα, στο χώρο του Νοσοκομείο Έδεσσας, με τη συμμετοχή εθελοντών γιατρών, νοσηλευτών, παρασκευαστών, ακτινολόγων και όποια άλλη ειδικότητα θα χρειαστεί.

Το Κοινωνικό Ιατρείο απευθύνεται σε ανασφάλιστους πολίτες, ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, εθνικότητας και δεν αντιμετωπίζει τα επείγοντα περιστατικά, τα οποία εξυπηρετούνται στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι θα λειτουργεί και κοινωνικό οδοντιατρείο δύο φορές το μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο 2381350157, όπου θα κλείνονται τα ραντεβού και θα δίνονται πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κοινωνικού Ιατρείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.