Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013

Πέλλα: Κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του οχήματος του με σκοπό την αποφυγή της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 44χρονου ημεδαπού για ψευδή ανωμοτί κατάθεση. Ο 44χρονος είχε καταγγείλει ψευδώς την 08.09.2013 την κλοπή του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου του. Αναλυτικά:


Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας Πέλλας, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού ηλικίας 44 ετών, για ψευδή ανωμοτί κατάθεση.

Ειδικότερα, ο 44χρονος την 08.09.2013 κατήγγειλε σε Αστυνομική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης την κλοπή του Ι.Χ. Επιβατικού αυτοκινήτου του.

Έπειτα από εντατικές αναζητήσεις το όχημα εντοπίστηκε επιμελώς κρυμμένο την 18.09.2013 από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας σε αγροτική περιοχή.

Από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 44χρονος κατήγγειλε ψευδώς την κλοπή του οχήματος με σκοπό την αποφυγή της πληρωμής των τελών κυκλοφορίας και του φόρου πολυτελείας.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του ανωτέρω, ο οποίος δεν συνελήφθη, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.