Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ολυμπιακή Φλόγα στην Έδεσσα

Από την πόλη της Έδεσσας θα περάσει η Ολυμπιακή Φλόγα, το απόγευμα της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου 2013, στο πλαίσιο της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014».


Η υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας θα γίνει στην είσοδο του στρατοπέδου (οδός Φιλίππου) στις 14:40 σύμφωνα με το πρόγραμμα και οι λαμπαδηδρόμοι θα οδηγήσουν τη φλόγα μέσα από το κέντρο της πόλης στην περιοχή των Μικρών Καταρρακτών, όπου θα γίνει η επίσημη τελετή υποδοχής της από τη Δημοτική Αρχή, μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Αντιπροσωπεία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «SOCHI 2014».

Μετά την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας λαμπαδηδρόμοι θα την οδηγήσουν στην έξοδο της πόλης προς τη Φλώρινα, για να συνεχίσει το ταξίδι της στο ειδικό όχημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.