Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

ΕΠΣ Πέλλας: Επιστολή διαμαρτυρίας του Αντιπροέδρου της Σάββα Παπαδόπουλου

Προς την επιτροπή διαχείρισης θεμάτων της Football League,Προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα (ΟΥΕΦΑ , ΕΠΟ).Κύριοι σε σχέση με την ανακοίνωση σας γύρω από την εμπλοκή ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ σε άνομα παιχνίδια , (Πιερικού & Καλλονής) ο τρόπος διαχείρισης του θέματος είναι άκρως...
ερασιτεχνικός , επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο , τα σωματεία και την κοινωνική ειρήνη της πόλης μας .



Η Πρώιμη αναφορά σας και μόνο «Καταδικάζει» έναν σύλλογο , μια ομάδα ανθρώπων από διοίκηση , προπονητικό τιμ , μέχρι και το σύνολο τον ποδοσφαιριστών , τους φιλάθλους και κατ’ επέκταση μια ολόκληρη πόλη , . . . μόνον με αποχρώσεις ενδείξεις , η δεν ξέρω τι στην ευχή άλλα στοιχεία διαθέτετε , αλλά KAI δεν τα αναφέρετε.

Καταδικάζετε αφού προδικάζετε και κάνετε την όποια « υπόνοια » η «ένδειξη» … σε «απόφαση» , ότι δλδ πρόκειται για απατεώνες , λαμόγεια , και ότι άλλο διαθέτει το ελληνικό λεξικό προς αυτή την κατεύθυνση , δίχως να έχει γίνει καμία ΕΔΕ.

Δίχως να έχετε παρουσιάσει καμία απόδειξη για να στηρίξετε το όποιο σας κατηγορητήριο ,
απλά έτσι ! εξ οφίκιο επειδή είστε Ποδοσφαιρική αρχή ..!
Κύριοι οφείλεται να κρατήσετε στα συρτάρια σας κάθε κείμενο αλληλογραφίας , απ’ όπου και αν προέρχεται αυτό , μέχρι να επιληφτείτε τα περί αληθείας της κατηγορίας και να σιωπάτε μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη , … από το να το αφήνεται να διαρρέει στα ΜΜΕ κάθε εκδοχή … λες να βρήκατε όχι μόνον τον αποδιοπομπαίο , αλλά και τον χαζό τον τράγο … να του φορτώσετε τα στραβά του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λυπάμαι αλλά ταυτόχρονα επιφυλάσσομαι για οποιαδήποτε έννομα θιγόμενα συμφέροντα (δυσφήμιση , υποτίμηση του πρεστίζ μας , διαφυγόντα κέρδη κλπ προκύψουν από τις ενέργειες σας.

Με εκτίμηση
Παπαδόπουλος Σάββας
Α’ Αντιπρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας
και κατ επέκταση υποστηρικτής του ποδοσφαίρου του νομού Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.