Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών-Θα συμμετάσχουν αθλητές τμημάτων του ΠΑΟΚ

Στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδών με Ειδικές Ανάγκες (Κ.Δ.Α.Π.- μΕ.Α.) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. θα διατεθούν τα έσοδα από το 5ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που διοργανώνει και φέτος ο Σύλλογος Φιλάθλων «ΠΑΟΚ Γιαννιτσών Πατριαρχείο», την Κυριακή 16 Ιουνίου 2013, στις 6.00 το απόγευμα, στον Πλατανότοπο Γιαννιτσών.


Στην διοργάνωση θα παραβρεθούν και θα συμμετάσχουν αθλητές του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης από τα τμήματα Ποδοσφαίρου, Βόλεϊ και Χαντμπολ.

Εισιτήρια για το Τουρνουά, το οποίο διοργανώνεται υπό την αιγίδα του δήμου Πέλλας, προπωλούνται στην τιμή των 2,50 ευρώ, από τα γραφεία του Σ.Φ. «ΠΑΟΚ Πατριαρχείο» (Ελ. Βενιζέλου 71- Πεζόδρομος Γιαννιτσών) και στα γραφεία του Κ.Δ.Α.Π. -μΕΑ της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. (ισόγειο του Ανοιχτού Θεάτρου Γιαννιτσών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.