Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Μια μοναδική παράσταση με παιδιά του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Μια εντυπωσιακή θεατρική παράσταση, γεμάτη φρεσκάδα, ζωντάνια, χρώματα και παιδική δημιουργικότητα, παρουσίασαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου, στις 8.30 το βράδυ, στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο, οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών.


Επρόκειτο για μια ευρηματική και δύσκολη παράσταση με το έργο «Η Μικρή Πριγκίπισσα» του F.H. Burnett, σε σκηνοθεσία –διασκευή Γιώτας Φλήρη, η οποία με έναν μοναδικό και έντεχνο τρόπο κατάφερε να παρουσιάσει μια αξιοθαύμαστη δουλειά στο κοινό που την παρακολούθησε.

Συνολικά έπαιξαν επί σκηνής …43 παιδιά (!), τα οποία με την ερμηνεία τους, το τραγούδι, το κέφι και την ζωντάνια τους εντυπωσίασαν και κέρδισαν τον θαυμασμό μικρών και μεγάλων.

Τα έσοδα από την παράσταση, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών, διατέθηκαν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.