Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Η έκθεση "Κειμήλια Απελευθέρωσης Μακεδονίας, Βαλκανικοί Πόλεμοι 1912-1913" στα Γιαννιτσά

Ο Δήμος Πέλλας και το Υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης συνδιοργανώνουν την Κινητή Περιοδική Έκθεση «ΚΕΙΜΗΛΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ 1912 – 1913» και την έκθεση βιβλίου «ΤΙΤΛΟΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ».


Τα εγκαίνια των εκθέσεων θα πραγματοποιήσουν ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος και ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεόδωρος Καράογλου, το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 19:00, στο Φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών.

Οι επισκέπτες της μπορούν να δουν για πρώτη φορά από κοντά αδημοσίευτο υλικό από κείμενα, φωτογραφίες, κειμήλια του ελληνικού στρατού και των άλλων στρατιωτικών δυνάμεων που πήραν μέρος στους Βαλκανικούς Πολέμους. Μεταξύ άλλων θα εκτίθενται στρατιωτικές στολές της εποχής μαζί με τα εξαρτήματά τους, ξίφη, ξιφολόγχες, παράσημα, αναμνηστικά διπλώματα και λοιπά ενθυμήματα των Βαλκανικών Πολέμων.

Η έκθεση θα διαρκέσει έως στις 17 Μαϊου 2013 και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.
Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ. 2382084381.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.