Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Δήμος Αλμωπίας:Περίληψη διακήρυξης προχείρου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης εγκαταστάσεων άρδευσης

Ο Δήμος Αλμωπίας προκηρύσσει ανοικτό διαγωνισμό με κριτήριο κατακύρωσης το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης για την προμήθεια υλικών συντήρησης εγκαταστάσεων άρδευσης, για την υπηρεσία άρδευσης & πρασίνου του Δήμου, συνολικής προϋπολογιζόμενης δαπάνης 39.983,44 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 23%.




Η χρηματοδότηση της προμήθειας θα γίνει από ιδίους πόρους.



Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στα γραφεία του Δήμου, Πλατεία Αγγελή Γάτσου, Αριδαία, την 20/11/2012, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης παραλαβής προσφορών την 10:30 π.μ.



Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί προμηθευτές που είναι γραμμένοι στα αντίστοιχα επιμελητήρια καθώς και ενώσεις προμηθευτών ή συνεταιρισμοί με την προϋπόθεση ότι ασκούν εμπορικό ή βιομηχανικό ή βιοτεχνικό επάγγελμα σχετικό με το αντικείμενο του διαγωνισμού.



Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσουν με την προσφορά τους και εγγύηση συμμετοχής ποσοστού 5% της προϋπολογιζόμενης δαπάνης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ. Η εγγύηση πρέπει να ισχύει τουλάχιστον επί ένα (1) μήνα μετά την λήξη του χρόνου προσφοράς που ζητάει η διακήρυξη.



Για περισσότερες πληροφορίες ως προς τα δικαιολογητικά συμμετοχής και την παραλαβή της διακήρυξης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Δήμο, καθημερινά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (τηλ. 23843 50291 αρμόδιος κ. Πετρούσης Ιωάννης).

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.