Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Εκτέλεσαν Βορειοκορεάτη υπουργό για «απρεπή» συμπεριφορά

Η ποινή τού υφυπουργού στρατού της Β. Κορέας, Κιμ Τσολ για την «απρεπή» συμπεριφορά του –σύμφωνα με τα δεδομένα και τους νόμους της χώρας του- ήταν πολύ περισσότερο από παραδειγματική, καθώς εκτελέστηκε με μία σφαίρα στο κεφάλι....



Νοτιοκορεατικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Βορειοκορεάτης αξιωματούχος τιμωρήθηκε, επειδή, κατά την περίοδο πένθους έπειτα από τον θάνατο του Κιμ Γιονγκ-ιλ, εκείνος αντί να πενθεί, έπινε αλκοόλ και διασκέδαζε.

Βάσει των όσων δημοσιοποιήθηκαν από τα Μέσα της Νοτίου Κορέας, ο Τσολ βρισκόταν υπό κράτηση αρκετό καιρό προτού εκτελεσθεί, έπειτα από σχετική διαταγή του νέου ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιονγκ-ουν. Λέγεται ότι ο τελευταίος διέταξε «να μην μείνει κανένα ίχνος του, ούτε καν τρίχα από το κεφάλι του».

Αναφορές κάνουν λόγο για χρήση της «απρεπούς συμπεριφοράς» από τον Κιμ Γιονγκ-ουν ως δικαιολογίας, ώστε να απομακρύνει –ακόμα και να εξοντώσει- τον οποιοδήποτε «μνηστήρα» που θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά στην εδραίωση της θέσης του, στην ηγεσία της χώρας.
dimotikosafari

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.