Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Άγριος καβγάς Γεωργιάδη - Τζάκρη για το πετρέλαιο θέρμανσης (Βίντεο)

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Γεωργιάδη και της Θεοδώρας Τζάκρη σημειώθηκε χθες το πρωί με αφορμή τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.
Όταν το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι ψήφισε τον νόμο για την εξίσωση του φόρου, νομίζοντας ότι η εξίσωση θα είναι προς τα κάτω, ο Άδωνις Γεωργιάδης εξοργίστηκε.

«Δεν δέχομαι για να παίρνω ψήφους να λέω ψέματα στον κόσμο! Όταν ψηφίζαμε την εξίσωση ξέραμε ότι θα πάει προς τα πάνω. Αν νομίζετε ότι θα είστε συμπολιτευόμενη αντιπολίτευση κάνετε λάθος! Έχει και η υπομονή τα όριά της με την υποκρισία! Θάλασσα τα κάνατε! Θα μας κάνετε και υποδείξεις; Αν δεν σας αρέσει να φύγετε από την κυβέρνηση», είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Η απάντηση της Θεοδώρας Τζάκρη ήταν άμεση. «Θα σας κάνει υπουργό ο Σαμαράς! Δεν κυβερνάμε με βάση τι συμφωνεί ο Σαμαράς πίσω από μια κλειστή πόρτα».





2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος4:32 μ.μ.

    Μάλλον η κ.Τζάκρη προσπαθεί να πείσει ότι δεν έχει κανένα μερίδιο ευθύνης...Μην ανησυχείτε κατανοούμε ότι δεν φταίτε εσείς, δεν είχατε σωστή παιδεία...όσον αφορά τα μαθηματικά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4:40 μ.μ.

    Και γω απόρησα πως η εξίσωση έγινε προς τα πάνω.. Πως την πατήσαμε έτσι και οι δύο..

    Γάτα η Τζάκρη, σπίρτο αναμμένο. Με τέτοια διορατικότητα είναι να απορείς πως φτάσαμε εδώ που φτάσαμε?! Δίνει και βήμα στον μπουλούκο να ανεβάσει και φωνή..

    Αϊ σηχτίρ όλοι σας έτσι όπως μας καταντήσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.