Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Εως 5 Οκτωβρίου η απογραφή των συνταξιούχων του ΙΚΑ

Εως τις 5 Οκτωβρίου παρατείνεται η προθεσμία απογραφής των συνταξιούχων, προκειμένου να λαμβάνουν απρόσκοπτα τη σύνταξή τους.




Η Διοίκηση του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ τονίζει ότι δίνεται η παράταση προκειμένου «να δοθεί μία τελευταία δυνατότητα να προσέλθουν να απογραφούν όσοι και όσες δεν έχουν προσέλθει μέχρι σήμερα».

Ωστόσο, επισημαίνει ότι άλλη παράταση δεν πρόκειται να δοθεί και υπογραμμίζει ότι όσοι δικαιούχοι δεν προσέλθουν να απογραφούν στις Τράπεζες ή στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ έως τις 5/10/2012, δεν θα λαμβάνουν πλέον από τον Οκτώβριο τη σύνταξή τους μέσω Τραπεζών, παρά μόνο με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους στα Υποκαταστήματα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Οι συνταξιούχοι προσέρχονται αυτοπροσώπως στην τράπεζα, από την οποία καταβάλλεται η μηνιαία σύνταξη, επιδεικνύοντας:

- Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας
- Το Ενημερωτικό Σημείωμα Συντάξεων

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης του συνταξιούχου, θα πρέπει ο νόμιμος πληρεξούσιος ή εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με πρόσφατη εξουσιοδότηση -θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής- να μεταβεί με τα ίδια δικαιολογητικά στο Υποκατάστημα του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ του τόπου κατοικίας του συνταξιούχου και όχι στην τράπεζα, από την οποία καταβάλλεται η μηνιαία σύνταξή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.