Τρίτη, 11 Ιουνίου 2013

Κλινικά νεκρός ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Δεν τα κατάφερε στον σημαντικότερο αγώνα της ζωής του ο πρωταθλητής του κανόε καγιάκ, Ανδρέας Κιλιγκαρίδης. Ο 37χρονος θεωρείται πλέον κλινικά νεκρός σύμφωνα με τη διάγνωση των γιατρών που τον παρακολουθούν.


Όπως ενημέρωσαν την οικογένειά του τα εγκεφαλικά κύτταρα του Ανδρέα έχουν νεκρώσει και δεν υπάρχει ελπίδα για να αναστραφεί η κατάσταση. Το πρόβλημα που προκύπτει είναι ότι οι γιατροί σύμφωνα με τη νομοθεσία της Πολωνίας, όπου νοσηλεύεται ο αθλητής, ορίζει ότι όποιος θεωρείται κλινικά νεκρός αποσυνδέεται από τα μηχανήματα και καταλήγει.

Αυτό το ενδεχόμενο δεν το δέχεται η οικογένειά του, που ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να μεταφερθεί ο άτυχος αθλητής σε άλλη χώρα ή να επιστρέψει στην Ελλάδα.
Όπως είναι φυσικό η είδηση έχει βυθίσει στο πένθος τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς οι άνθρωποι που τον γνώριζαν ήταν βέβαιοι πως θα καταφέρει να συνέλθει.
troktiko.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.