Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Έλεγχοι σε παραγωγούς ακτινιδίων

Μετά από καταγγελίες που περιήλθαν σε γνώση της υπηρεσίας μας, για συγκομιδή ακτινιδίων ποικιλίας Hayworth τα οποία δεν έχουν φτάσει σε ικανοποιητικό βαθμό ωριμότητας και χωρίς να διαθέτουν την απαιτούμενη  άδεια κοπής από την υπηρεσία μας, θα προβούμε σε αιφνιδιαστικούς επιτόπιους ελέγχους παραγωγών ακτινιδίων.


 Όσοι παραγωγοί εντοπιστούν να έχουν συλλέξει την παραγωγή τους χωρίς την απαιτούμενη άδεια συγκομιδής ακτινιδίων  από την υπηρεσία μας, θα παραπέμπονται  στην αρμόδια επιτροπή επιβολής κυρώσεων.
 
 Επίσης σας ενημερώνουμε ότι όσοι παραγωγοί επιθυμούν να συλλέξουν τα ακτινίδιά τους θα πρέπει να ενημερώνουν την υπηρεσία μας,  για να προβεί στον απαραίτητο έλεγχο βαθμού ωριμότητας ( >6,2ο BRIX ) και να εκδώσει την απαραίτητη άδεια συγκομιδής.
 

          Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ 

  ΤΡΥΦΩΝ  ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.