Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η Π.Ε. Πέλλας συμμετέχει στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia

Στην 31η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα 12 – 15 Νοεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη θα συμμετέχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Προγραμματικού Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης προσκαλεί όλους τους φορείς, επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και πολίτες της Πέλλας να επισκεφθούν την έκθεση και, ειδικότερα, το περίπτερο 13 (stand 26) της Π.Κ.Μ.

Σε δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Για ακόμη μία χρονιά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA. Πρόκειται για μια διοργάνωση – θεσμό για τον τουριστικό κλάδο η οποία διοργανώνεται για 31η χρονιά. Η Π.Ε. Πέλλας θα προβάλλει το τουριστικό προϊόν στους επαγγελματίες και επισκέπτες με απώτερο στόχο την άνοδο του τουριστικού ρεύματος στην ευρύτερη περιοχή και, κατ’ επέκταση, την τοπική οικονομική ανάπτυξη. Η προσπάθεια που καταβάλλουμε για την ανάδειξη των τουριστικών προορισμών της περιοχής μας σε συνδυασμό με την προβολή του πολιτισμικού θησαυρού της Πέλλας αποτελεί βασική αναπτυξιακή επιλογή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.