Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015

Διοργάνωση Διημερίδας με θέμα τις βασικές Πρώτες Βοώθειες και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση

Ο Δήμος Έδεσσας σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγείας Υγιών Πόλεων, στο οποίο είναι μέλος, διοργανώνει διημερίδα, το Σαββάτο 21 και Κυριακή 22 Νοέμβριου, στο Πολιτιστικό Κέντρο και ώρα 10:00 π.μ., με θέμα τις βασικές Πρώτες Βοήθειες και την καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ).


Ο σκοπός είναι να ευαισθητοποιήσουμε και να δημιουργήσουμε πυρήνες γνώσης επάνω στην βασική αντιμετώπιση επειγουσών καταστάσεων Η επίδειξη θα γίνει όπου χρειάζεται με χρήση προπλασμάτων και θα ακολουθήσει, εφόσον είναι δυνατόν, κατά ομάδες εκπαίδευση. Απευθυνόμαστε σε επικεφαλής φορέων, αθλητικούς συλλόγους, αντιπροσωπείες μαθητών και εκπαιδευτικών, υπηρεσίες και φυσικά σε όλους τους πολίτες.

Η συμμέτοχη παρακολούθησης είναι δωρεάν και εφόσον επιθυμείτε να συμμετέχετε και ως εκπαιδευόμενοι δεν έχετε παρά να δηλώσετε το ονοματεπώνυμο σας με sms στο 6945696000 ή στο 2381350786 ώστε να παραλάβετε και βεβαίωση παρακολούθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.