Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

Απονομή βεβαιώσεων παρακολούθησης προγραμμάτων δια βίου μάθησης Σκύδρας.

Εκδήλωση για την απονομή των βεβαιώσεων των προγραμμάτων δια βίου μάθησης που παρακολούθησαν πολίτες του Δήμου Σκύδρας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015.

Τα προγράμματα υλοποιήθηκαν από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) του Δήμου Σκύδρας σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης & Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας & Δια Βίου Μάθησης.

Χρηματοδοτήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο.

Επιμορφώθηκαν ογδόντα άτομα σε τμήματα διάρκειας είκοσι πέντε ή πενήντα ωρών πάνω στα εξής αντικείμενα: Νέες Τεχνολογίες, Αρχιτεκτονική Κήπων, Γερμανικά για τον τουρισμό, Αγγλικά για το χώρο εργασίας. Εικαστικό Εργαστήρι, Εκμάθηση γραφής BRAILLE σε άτομα με προβλήματα όρασης, Ηλεκτρονικά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, Αγροτική Επιχειρηματικότητα – Marketing αγροτικών προϊόντων.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επίπεδο της λειτουργίας του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκύδρας και για την ορεξάτη ανταπόκριση και συμμετοχή των συμπολιτών μας στα προγράμματα. Έδωσε, βεβαίως, τα συγχαρητήριά της στους συμμετέχοντες, όπως επίσης στην υπεύθυνη του Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Σκύδρας Όλγα Παπαδοπούλου, στους εκπαιδευτές Χρίστο Δημητριάδη, Στεφανία Μάτζαρη, Πολυξένη Σουλοπούλου, Βενετία Παπαδοπούλου, Σταυρούλα Σιβρή, Ιωάννη Παππού, Πάρι Χατζηγιάννη, Μάρθα Δημοπούλου και σ΄όλους τους  εμπλεκομένους.

Στην εκδήλωση μαζί με τη Δήμαρχο συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι: Χαράλαμπος Γεραντίδης, Μαρία Γιακαμόζη και Μιχάλης Λαουντός.

Τα νέα προγράμματα του Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Σκύδρας θα ξεκινήσουν. εκτός απροόπτου, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.