Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Εκδηλώσεις Σχολικού Αθλητισμού στα Καλύβια Σκύδρας

Στο πλαίσιο της φετινής «2ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού» πραγματοποιήθηκαν, τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015, στο Κλειστό Γυμναστήριο Καλυβίων  Δήμου Σκύδρας, ενημερωτικές κι αθλητικές  εκδηλώσεις με θεματικό  άξονα που είχε τον τίτλο: «Σχολικός Αθλητισμός – Συμμετέχω και μαθαίνω τα Ολυμπιακά Ιδεώδη μέσα από τα Ολυμπιακά και τα Παραολυμπιακά Αθλήματα».


Σημειώνεται ότι το 2016 είναι το έτος διεξαγωγής των Ολυμπιακών και των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Συμμετείχαν τα Δημοτικά Σχολεία (Δ.Σ.): Άσπρου, Γυψοχωρίου, Δάφνης, Δροσερού, Καλλίπολης, Καλυβίων, Λιποχωρίου, Μανδάλου και Σταυροδρομίου.

Τους προσκεκλημένους και τους συμμετέχοντες καλωσόρισε ο Διευθυντής του Δ.Σ. Καλυβίων  Γιώργος Δημητριάδης που εξήγησε το σκοπό της συνάντησης.

Ακολούθως, η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου χαιρετίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε στη σημασία και στην αξία του ολυμπισμού και των ολυμπιακών ιδεωδών που γεννήθηκαν, αναδείχθηκαν και ζυμώθηκαν στην κοιτίδα της δημοκρατίας και του πολιτισμού, την Ελλάδα μας, κι απ΄εδώ μεταλαμπαδεύτηκαν σ΄όλον τον κόσμο.

Χαιρέτησε, επίσης, με τη σειρά του, ο Διευθυντής Α΄βάθμιας Εκπαίδευσης Νίκος Τσαλικίδης.
Ήταν, επίσης, παρών και μίλησε στα παιδιά  ο συντοπίτης μας Παραολυμπιονίκης  στο άθλημα της σφαιροβολίας  Αναστάσιος Τσίου, ζωντανό παράδειγμα θέλησης, δύναμης κι αισιοδοξίας.
Στη συνέχεια, με την καθοδήγηση και με την ευθύνη των καθηγητών φυσικής αγωγής, Ανέστη Κολοβού, Χρίστου Ορφανίδη, Κώστα Παρίση, Κώστα Φερφέλη και Δημήτρη Χριστοφορίδη πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες με τις οποίες ολοκληρώθηκε μ΄επιτυχία η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2015.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.