Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Στα Γιαννιτσά το 30ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας

Ο Δήμος Πέλλας σας προσκαλεί στο 30ο Ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρείας (ΕΖΕ), που διοργανώνεται για πρώτη φορά στη πόλη των Γιαννιτσών, από τις 14 έως τις 16 Οκτωβρίου 2015 στο Πνευματικό Κέντρο. Την έναρξη των εργασιών αναμένεται να κηρύξει ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάρκος Μπόλαρης.Τη διοργάνωση του Συνεδρίου ανέλαβε το Ινστιτούτο Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής Γιαννιτσών του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, μαζί με το Δήμο Πέλλας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο Συνέδριο αυτό, όπως και κάθε χρόνο, τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, τα Ερευνητικά Ιδρύματα του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ (πρώην ΕΘΙΑΓΕ), καθώς και άλλα ιδρύματα και φορείς, παρουσιάζουν τα τελευταία αποτελέσματα της ερευνητικής και αναπτυξιακής τους δραστηριότητας, σε θέματα που άπτονται της κτηνοτροφικής παραγωγής της χώρας μας, καθώς και των προβλημάτων που σήμερα αντιμετωπίζει η Ελληνική κτηνοτροφία.

Πλήθος αξιόλογων επιστημόνων και ερευνητών θα πλαισιώσει τις εργασίες του συνεδρίου.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρόγραμμα του συνεδρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.