Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Ένα Χρυσό και ένα Χάλκινο μετάλλιο οι κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών στο Plovdiv της Βουλγαρίας

Η παράδοση που θέλει τον Ναυτικό Όμιλο Γιαννιτσών να κατακτά διακρίσεις και μετάλλια στους Διεθνείς Διασυλλογικούς Αγώνες του Cherpokov Rowing Club στο Plovdiv της γειτονικής Βουλγαρίας, συνεχίστηκε και φέτος. Την προηγούμενη χρονιά ήταν ο Πέτρος Μπαλλής στο 1Χ σκιφ Παίδων με Ασημένιο μετάλλιο,  η Κατερίνα Μαξούρη στο 1Χ Νεανίδων επίσης με Ασημένιο μετάλλιο και οι Αδερφές Γιώτα και Μαρία Σταμπόλκου στο 2Χ Κορασίδων με Χάλκινο μετάλλιο.

Φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε στους Αγώνες προσκεκλημένος του διοργανωτή με 4 πληρώματα και κατέκτησε:
Την 1η θέση και Χρυσό μετάλλιο στο 1Χ σκιφ Κορασίδων με την Μαρία Σταμπόλκου η οποία προηγήθηκε από την εκκίνηση της κούρσας και παρέμεινε μέχρι το τέλος στην 1η θέση κάνοντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

Την 3η θέση και Χάλκινο μετάλλιο στο 2Χ σκιφ Παίδων με τον Βασίλη Τσαλικίδη και Στέφανο Καπάκογλου η οποίοι ξεκίνησαν πολύ δυνατά την κούρσα και διεκδικούσαν με αξιώσεις την 1η θέση , προς τον τερματισμό όμως ο έντονος ανταγωνισμός τους άφησε για λίγα δευτερόλεπτα στην 3η θέση. Έδειξαν όμως με την μεγάλη βελτίωση που είχαν σε σχέση με την περσυνή συμμετοχή τους ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο.

Με την 4η θέση στον ημιτελικό του 2Χ σκιφ Παίδων οι Παναγιώτης Κοσμίδης και Δημήτρης Γρηγοριάδης έμειναν για λίγο εκτός τελικού αλλά ο τρόπος με τον οποίο αγωνίστηκαν και η μαχητικότητα τους σε συνδυασμό με τον χρόνο που πέτυχαν άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.
Ο Καλλισθένης Μιχάλογλου που αγωνίσθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο 1Χ σκιφ Εφήβων  έμεινε στην 6η θέση.

Την ομάδα συνόδευσε ο Πρόεδρος του Ν.Ο. Γιαννιτσών, ο Έφορος Υλικού & Εγκαταστάσεων Τάσος Μητκάκης και η Προπονήτρια του Ομίλου Χριστίνα Πασχαλούδη. Η αποστολή διανυκτέρευσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, λίγα μέτρα μόλις από το Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Plovdiv όπου σε λίγους μήνες θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Εφήβων – Νεανίδων. Η φιλοξενία που επεφύλαξε το Cherpokov Rowing Club στην Ελληνική ομάδα ήταν άψογη και πολύ ζεστή.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Γ. Νίκος Θωμαΐδης δώρισε στον Πρόεδρο του Βουλγαρικού σωματείου Kiril Kirchev ένα Λεύκωμα με φωτογραφίες από την Πέλλα το οποίο έγινε δεκτό με ενθουσιασμό.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γ. θέλει να ευχαριστήσει την Προπονήτρια Χριστίνα Πασχαλούδη για την προσπάθεια της που γίνεται κάτω από δύσκολες συνθήκες αλλά και για τα αποτελέσματα της ομάδας που δείχνουν ότι γίνεται δουλειά προς την σωστή κατεύθυνση, επίσης ένα μεγάλο Ευχαριστώ στον χορηγό μας που δεν είναι άλλος από το Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών για την αμέριστη συμπαράσταση του.

Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Ν.Ο.Γ.
Αθανάσιος Γίδαρης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.