Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Πασχαλινές ευχές της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου

Η Σταύρωση και η Ανάσταση Του Κυρίου αποτελούν την ύψιστη, οικουμενική, λυτρωτική θυσία, αγάπη και προσφορά για τον άνθρωπο. Είναι έμπνευση και παράδειγμα για όποιον αγωνίζεται να απευλευθερωθεί από τα δεσμά της υποτέλειας για να κατακτήσει την ισότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, την χαμένη του αξιοπρέπεια.


Είναι, ταυτόχρονα, ενσυνείδητη πράξη άδολης προσφοράς, καταλλαγής, συμφιλίωσης, συγχώρεσης κι αυτοκριτικής που πρέπει να υιοθετήσουμε και να βιώσουμε όλοι μας.

Όλες οι αισθήσεις, τα λόγια και οι πράξεις μας, ας καταυγάζονται, λοιπόν, από το ατελεύτητο, άσβεστο, αληθινό και ζωογόνο Αναστάσιμο φως.

Με τις σκέψεις αυτές, εύχομαι σ΄όλες κι όλους τους συμπολίτες και συνανθρώπους μας να γιορτάσουν το Πάσχα και την Ανάσταση με ευχάριστη διάθεση, αγάπη, ελπίδα κι αισιοδοξία. Χρόνια πολλά και υγιή.
Η Δήμαρχος Σκύδρας
                                         
Κατερίνα Ιγνατιάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.