Σάββατο, 11 Οκτωβρίου 2014

Παρουσίαση βιβλίου ΖΩΝΗ ΠΥΡΟΣ

Η Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας και οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Χατζημωυσιάδη ΖΩΝΗ ΠΥΡΟΣ την Κυριακή, 26 Οκτωβρίου 2014, στις 6 μ.μ., στο καφέ «Τέσσερις Εποχές» στο Βαρόσι, στην Έδεσσα.Για το βιβλίο θα μιλήσει ο κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Καλημέρης. Ο συγγραφέας θα διαβάσει αποσπάσματα από το βιβλίο και θα συνομιλήσει με το κοινό.

Λίγα λόγια για το Βιβλίο
Πού βρίσκεται το σημείο επαφής ανάμεσα στη μοναχική περιπέτεια της γραφής και την κρίση της μέσης ηλικίας; Στο ατέλειωτο ερωτικό παιχνίδι των φύλων και στο υπαρξιακό άγος της φθοράς; Στη μνημονιακή διάλυση του κοινωνικού ιστού και στην αποκαθήλωση του ευρωπαϊκού οράματος; Στην υπονόμευση των δημοκρατικών κατακτήσεων και στον φασισμό του νεοναζισμού;
Ο συγγραφέας αναζητεί την απάντηση στη διακεκαυμένη ζώνη πυρός του παρόντος, όπου τα ίδια αρχέγονα ερωτήματα επανέρχονται ακόμα πιο επιτακτικά.

Λίγα Λόγια για το Συγγραφέα
Ο Παναγιώτης Χατζημωυσιάδης γεννήθηκε το 1970 στα Γιαννιτσά. Είναι φιλόλογος και εργάζεται στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει εκδώσει τρία ακόμα λογοτεχνικά βιβλία, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ: Τρεις μνήμες και δύο ζωές (2005), Το παραμύθι του ύπνου (2008), Αστοχία υλικού (2010).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.