Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Πρόσληψη καλλιτεχνικού δντη, καθηγητών στο Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο του δήμου Πέλλας και δασκάλου/ας χορού

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗΚΕΠΑΠ) προκειμένου να προσλάβει καθηγητές για τις ανάγκες του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014 – 2015
καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετικές αιτήσεις, για τη διδασκαλία μαθητών στα παρακάτω τμήματα: Kιθάρας, Βιολιού, Θεωρητικών, Πιάνου, Βυζαντινής Μουσικής, Μπουζουκιού, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Πνευστών, Ντραμς, Βιολοντσέλο, Παραδοσιακών Οργάνων, Ακορντεόν, Μουσικής Προπαιδείας και Μονωδίας.


Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά έως τις 24 Οκτωβρίου 2014 στη Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου: Αίτηση, Βιογραφικό σημείωμα, Πτυχίο ή Δίπλωμα, Προϋπηρεσία σε άλλα Ωδεία, Συνεργασία με Ορχήστρες, Καλλιτεχνική Δραστηριότητα. Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αποτίμηση του υποψηφίου (συστατικές επιστολές, συμμετοχή σε σεμινάρια κα).

Επίσης, η ΔΗΚΕΠΑΠ προκηρύσσει τη θέση του Καλλιτεχνικού Διευθυντή του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014 – 2015. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αιτήσεις με τα παρακάτω δικαιολογητικά έως τις 24 Οκτωβρίου 2014, στη Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου: Αίτηση, Τίτλους Σπουδών, Προϋπηρεσία σε Ωδεία, Προϋπηρεσία σε Πολιτιστικούς Φορείς, Οργανισμούς κλπ, Βιογραφικό Σημείωμα. Κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αποτίμηση του υποψηφίου
Δασκάλα/ος χορού

Τέλος, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού & Ανάπτυξης Πέλλας επιθυμεί να προσλάβει ένα άτομο για την καλλιτεχνική διεύθυνση της Ερασιτεχνικής Σχολής Χορού της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κι ένα άτομο για την διδασκαλία χορού για την εκπαιδευτική περίοδο 2014 – 2015. Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση αλλά και οι ενδιαφερόμενοι για την εκμάθηση χορού καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι  απαραίτητα δικαιολογητικά έως τις 24 Οκτωβρίου 2014 στη Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου: Αίτηση, Βιογραφικό σημείωμα, Δίπλωμα ή πτυχίο καθηγητού αναγνωρισμένης επαγγελματικής σχολής χορού της ημεδαπής ή αναγνωρισμένης ανώτερης ή ανώτατης σχολής της αλλοδαπής. Διδακτική πείρα σε αναγνωρισμένη σχολή χορού της ημεδαπής ή αλλοδαπής ή ευδόκιμη διδακτική προϋπηρεσία σε αναγνωρισμένη από το κράτος σχολή χορού ή ανώτερη καλλιτεχνική σταδιοδρομία ως χορευτής ή χορογράφος κλασσικού και σύγχρονου ρεπερτορίου.

Τέλος, η ΔΗΚΕΠΑΠ επιθυμεί να προσλάβει δασκάλα/ο χορού για τις ανάγκες του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου για την εκπαιδευτική περίοδο 2014 – 2015. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά έως τις 24 Οκτωβρίου 2014 στη Γραμματεία του Αλεξάνδρειου Δημοτικού Ωδείου: Αίτηση, Βιογραφικό σημείωμα, Πτυχίο ή Δίπλωμα, Προϋπηρεσία σε άλλες σχολές χορού, Καλλιτεχνική Δραστηριότητα, κάθε άλλο στοιχείο που μπορεί να συμβάλλει θετικά στην αποτίμηση του υποψηφίου (συστατικές επιστολές, συμμετοχή σε σεμινάρια κα).
Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 23820 24434 & 23820 84371.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.