Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014

Έδεσσα: Συντηρήσεις σχολικών μονάδων

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία συντήρησης των σχολικών μονάδων, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Στα σχολεία πραγματοποιούνται κυρίως βαψίματα, αλλά και άλλες παρεμβάσεις όπως αποκαταστάσεις σε στέγες, βρύσες και κιγκλιδώματα.Σε ότι αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των παρεμβάσεων πρέπει να επισημανθεί ότι δεν γίνονται για αποκατάσταση ζημιών που οφείλονται σε φυσιολογική φθορά των κτηρίων, αλλά πραγματοποιούνται για να αποκατασταθούν οι ζημίες που γίνονται από βανδαλισμούς, συνθήματα κλπ.

Παρακαλούνται τόσο τα μέλη της σχολικής κοινότητας όσο και οι γονείς να περιφρουρήσουν την κοινή μας περιουσία, διότι αναγκαζόμαστε κάθε χρόνο να ξοδεύουμε σημαντικά ποσά για τις αποκαταστάσεις των φθορών που προέρχονται από βανδαλισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.