Παρασκευή, 19 Σεπτεμβρίου 2014

Επίσκεψη αντιπροσωπείας γονέων και του Διευθυντή του δημοτικού σχολείου Καλής στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Διευθυντή κ. Φώτη Βασιλειάδη και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, συγκεκριμένα οι κκ. Χαλκίδου Μαριλένα, Τζώτζης Μιχάλης, Πολόκα Μαρία και Συλλέκτη Μαρία, του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Καλής επισκέφτηκαν τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.


Βασικός σκοπός της επίσκεψης ήταν να ζητήσουν τη συνδρομή της Περιφέρειας για τη βελτίωση του περιβάλλοντος χώρου του σχολείου. Είναι αναγκαίο να πραγματοποιηθεί ασφαλτόστρωση του προαύλιου χώρου του σχολείου και εργασίες αρχιτεκτονικής τοπίου ώστε οι μαθητές να περνούν τον χρόνο τους ευχάριστα, να παίζουν και να γυμνάζονται με ασφάλεια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης τόνισε ότι «οι σχολικές υποδομές αποτελούν προτεραιότητα της Περιφέρειας. Οφείλουμε στη νέα γενιά και αξίζει το καλύτερο. Κάθε χρόνο, από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας πολλοί μαθητές πρωτεύουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Οι συνθήκες εκπαίδευσης με τις σχολικές υποδομές, όπως και η υποστήριξη και καθοδήγηση των μαθητών από τους εκπαιδευτικούς και γονείς συμβάλλουν σε αυτήν την επιτυχία και επένδυση για το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.