Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε το 5ο Φεστιβάλ Νέων

Η αυλαία των φεστιβαλικών εκδηλώσεων του ΄΄Εκφράσου Ελεύθερα΄΄, που για πέμπτη συνεχή χρονιά διοργάνωσε το Τοπικό Συμβούλιο Νέων Δήμου Έδεσσας, με την υποστήριξη του Δήμου Έδεσσας, της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ και της Π.Ε Πέλλας, σηματοδοτούν την διαρκή μας προσπάθεια, για την παρουσίαση δράσεων που παράγονται από την τοπική κοινωνία και απευθύνονται στον διπλανό μας.
Με αφορμή της ολοκλήρωσης του 5ου Φεστιβάλ Νέων, ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν Δήμου Έδεσσας, Αντώνης Μπουρδάνης, έκανε την εξής δήλωση:‘’Η ελευθερία της έκφρασης, ισχυροποιείται με τα δικά μας ‘’όπλα’’, τους νέους δηλαδή, που μέσα από ομάδες συμμετέχουν σ΄αυτην την γιορτή, αλλά και τους μεγαλύτερους από εμάς, που πιστεύουν σε μας και συνδέουν το σήμερα με το αύριο, μέσα από συλλογικές διαδικασίες.Ο απολογισμός και αυτής της χρονιάς, για μας που προσπαθήσαμε για το καλύτερο, δικαιωματικά μπορεί να θεωρηθεί θετικός, αφού κινητοποιεί με επιτυχία τις τοπικές δυνάμεις, δίνοντας το μήνυμα ότι ‘’ όλοι μαζί, μπορούμε’’ και τελικά τα καταφέρνουμε.Έτσι θα συνεχίσουμε, σκεπτόμενοι ότι εμείς οι νέοι, όσα προβλήματα και αν υπάρχουν μπροστά μας, μπορούμε και πάντα θα κοιτάζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Γιατί αυτή δεν μπορεί να μας την στερήσει κανείς.’’Ευχαριστούμε θερμά, τους παρακάτω συντελεστές του φετινού φεστιβάλ Νέων του Δήμου Έδεσσας ( τους ομιλητές: τον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Γενικού Νοσοκομείου Έδεσσας κ. Αναστάσιο Κούκο, τον Διοικητή της τροχαίας Έδεσσας κ. Βασίλειο Πλούγαρλη, τον Αθλητικό Σύλλογο και τους προπονητές αφοί Μπιρόζη, τον Αθλητικό Σύλλογο Ακαδημία Έδεσσας και τον προπονητή Θωμά Χαντζή, το Academy Fitness club της Αλεξίας Μαυροπούλου, το μουσικό σχήμα των Μαρία Γκανάτσιου, Αντώνη Αντωνίου, Κώστα Καρά και Πέτρο Νούρη καθώς και την Πρόεδρο της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ Νατάσα Ιατρίδου και την υπεύθυνη εκδηλώσεων  της ΔΗ.ΚΕ.ΔΕ Μαρία Γραντσάρη). Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Φεστιβάλ, , Θωμά  Βαγγέλης,  Καραγιάννη Θεοδώρα, Τσαβέα Κώστα, Σαμάνδη Χρυσή, Κική Μπακάλη και την Μάτη Ασπασία.


Ο Πρόεδρος του ΤΟ.ΣΥ.Ν
Δήμου Έδεσσας

Αντώνιος Μπουρδάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.