Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση της Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας με τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Δημήτρη Πασόη στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού



Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνος Νικολαίδης, ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Θωμάς Δερμιτζίδης και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Αναστάσιος Χρήστου.

Στην συνάντηση εκτός των άλλων (οικονομική κατάσταση Δήμου,εκτελούμενα και υπό εκτέλεση έργα) συζητήθηκαν θέματα παιδείας και κυρίως της θέρμανσης των σχολικών κτιρίων της Αλμωπίας, όπως επίσης και το κλείσιμο των δημόσιων υπηρεσιών που βρίσκονται στην πόλη της Αριδαίας. Η Τοπική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αλμωπίας δήλωσε την στήριξη της στην Δημοτική Αρχή για το δύσκολο έργο της λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος Αλμωπίας μετά και από τις δραματικές περικοπές των κρατικών επιχορηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.