Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Ενημέρωση των μαθητών για την ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών

Στα πλαίσια των δράσεων που πραγματοποιεί το τμήμα Περιβάλλοντος, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου μας για την προστασία του περιβάλλοντος, θα πραγματοποιήσει ενημερωτική εκδήλωση -


παρουσίαση για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της έδρας του Δήμου με θέμα <<Ανακύκλωση Ηλεκτρικών Συσκευών>>, την Τετάρτη 10/10/2012 και ώρα 8.30 στο Ξενιτίδειο πνευματικό κέντρο.




Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κύριος Καραγώγος Ιωάννης, υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος της εταιρείας Ανακύκλωση Συσκευών Α.Ε.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κύριος Πασόης Δημήτριος ευχαριστεί εκ των προτέρων το Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας, τους Διευθυντές, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές των τεσσάρων Δημοτικών Σχολείων της Αριδαίας, για την αποδοχή της πρόσκλησης και τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.