Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

12.500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο για τον ΠΑΟΚ

Ακριβά θα πληρώσει ο Γιώργος Δώνης το επεισόδιο με τον Τάσο Κάκο, μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, στην Τούμπα.


Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ λίγκας τιμώρησε χθες τον τεχνικό του ΠΑΟΚ με αποκλεισμό ενός μήνα από τους αγωνιστικούς χώρους και 12.500 ευρώ χρηματικό πρόστιμο!


Στην απολογία του ο Δώνης έδωσε το παρών και όλα τα απέδωσε στην κόντρα που υπάρχει με τον Κάκο από τον προπέρσινο τελικό του κυπέλλου, όταν ήταν τεχνικός του Ατρόμητου. «Υπάρχουν προηγούμενα με τον Τάκο Κάκο», τόνισε στο ξεκίνημα της απολογίας ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και συμπλήρωσε: «Από τον προπέρσινο τελικό με την ΑΕΚ υπήρχε το πρόβλημα, όταν είχε πει, ότι αν υπάρχει ένας φίλαθλος γύρω από τον αγωνιστικό χώρο δεν θα ξεκινήσει το παιχνίδι, και υπήρχαν 500 και το ξεκίνησε».

Στη συνέχεια της απολογίας του ο Δώνης παραδέχτηκε την ένταση που δημιουργήθηκε στην καταπακτή και διευκρίνεσε πως όλα οφείλονται στις δύο κόκκινες που έβγαλε σε παίκτες του. «Όταν είδα τη δεύτερη κόκκινη σε παίκτη της ομάδας μου γύρισα και είπα: ‘Τι μαλ... είναι αυτός, μας χάλασε το παιχνίδι’. Το άκουσε όμως ο τέταρτος διαιτητής και το είπε στον Κάκο», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ και αρνήθηκε ότι τον χτύπησε: «Ο Κάκος μετά τη λήξη του αγώνα ήρθε γρήγορα στη φυσούνα, χωρίς να περιμένει τους βοηθούς και μου επιτέθηκε. Τον τράβηξαν αμέσως και τελείωσε εκεί το περιστατικό. Του είπα ότι είναι κομπλεξικός, αλλά ως διαιτητής είναι πολύ καλός».
Στην πειθαρχική επιτροπή παρόντες ήταν ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης, ο νομικός εκπρόσωπος της ομάδας Αχιλλέας Μαυρομάτης και ο δικηγόρος Λάμπρος Μπίρδας. Οι δύο τελευταίοι αναγνώρισαν την αξία του Κάκου («είναι διαιτητάρα» όπως τον αποκάλεσαν), αλλά σημείωσαν ότι πολλές φορές επιδιώκει να γίνεται αυτός ο πρωταγωνιστής. Λίγες ώρες αργότερα ανακοινώθηκε η απόφαση της πειθαρχικής αναφέροντας ότι «επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα δύο χιλιάδων ευρώ. Επίσης, επιβάλλει στον κ. Γ. Δώνη πειθαρχική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα (1) μήνα».

Μετά την απόφαση ο Δώνης δεν θα έχει τη δυνατότητα να καθίσει στον πάγκο στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, ενώ σε περίπτωση που δεν μειωθεί η ποινή του -στην έφεση που θα καταθέσει στην ΕΠΟ- θα χάσει ακόμα τους αγώνες με ΑΕΚ, Κέρκυρα και πιθανότατα με Πανιώνιο.


Μακεδονία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.