Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκα κατέθεσε ο Παναθηναϊκός

Προσφυγή κατά της Σούπερ Λίγκα κατέθεσε ο Παναθηναϊκός που στράφηκε επίσημα κατά της απόφασης της διοργανώτριας αρχής για την αναδιάρθρωση του πρωταθλήματος από τη σεζόν 2013/2014.




Με προσφυγή που κατέθεσαν στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ οι «πράσινοι» τάσσονται εναντίον της διοργανώτριας αρχής στο θέμα της αύξησης των ομάδων από 16 σε 18, κάτι που είχαν γνωστοποιήσει με τη στάση τους (ψήφισαν κατά) στη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του συνεταιρισμού.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την αντίθεσή τους καταθέτοντας προσφυγή, θεωρώντας ότι με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών παραβιάζεται ο ΚΑΠ και καταστρατηγείται η προκήρυξη του πρωταθλήματος. Η αύξηση των ομάδων, υπενθυμίζεται, αποφασίστηκε προκειμένου να δεχθεί η Football League τους Ολυμπιακό Βόλου, Καβάλα και Ηρακλή στο δικό της πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.