Συνελήφθη χθες (23.04.2012) το μεσημέρι, στον Προμαχώνα Σερρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, 58χρονος ημεδαπός , σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας .
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ο 58χρονος, εντοπίστηκε να έχει εισάγει από τη Βουλγαρία και να μεταφέρει εντός του οχήματος (168) φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά διαφόρων μαρκών, για τις οποίες δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.
Το προαναφερόμενο όχημα και οι φιάλες κατασχέθηκαν. Οι φιάλες θα αποσταλούν στο Τελωνείο Σερρών για τον καταλογισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.
Προανάκριση διενεργήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Σιδηροκάστρου.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας
- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.
- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.
- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog
- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.
- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.