Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Παραδόθηκε ο δράστης της ομηρείας στην Κομοτηνή

Αίσιο τέλος είχε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 12.40, η επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψη του 52χρονου ενόπλου και την απελευθέρωση των δύο ομήρων που κρατούσε από το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Helesi PLC, στη βιομηχανική περιοχή της Κομοτηνής.
Ο δράστης, που πυροβόλησε και τραυμάτισε την Πέμπτη τρεις ανθρώπους στο χώρο της επιχείρησης, ύστερα από πολύωρες διαπραγματεύσεις πείσθηκε και απελευθέρωσε τους δύο ομήρους, ενώ στη συνέχεια έδωσε το κυνηγητικό του όπλο και παραδόθηκε στους άνδρες των ΕΚΑΜ.

Ο άνδρας οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα εισέβαλε στη μία χθες το μεσημέρι στο εργοστάσιο και πυροβόλησε έξι φορές τον ιδιοκτήτη του, έναν εργαζόμενο και έναν αστυνομικό που έσπευσε στο περιστατικό.

Ο δράστης πήρε ομήρους δύο άνδρες. Δυνάμεις των ΕΚΑΜ αναπτύχθηκαν περιμετρικά του εργοστασίου, αναμένοντας εντολή προκειμένου να επέμβουν.
O 52χρονος δράστης ήταν εργαζόμενος στην εταιρεία, από την οποία και απολύθηκε.

Ο ίδιος προσδοκούσε να επαναπροσληφθεί σε άλλη εταιρεία του ίδιου επιχειρηματία, η οποία έχει ως δραστηριότητα την κατασκευή πλαστικών κάδων απορριμμάτων για ανακύκλωση. Μάλιστα, του το είχε υποσχεθεί ο ιδιοκτήτης. Δεν κράτησε όμως την υπόσχεσή του και έτσι ο δράστης προχώρησε στην ομηρία.

Ο δράστης έθεσε ως αίτημα στους αστυνομικούς την καταβολή δεδουλευμένων ύψους περίπου 31.000 ευρώ που - όπως υποστήριζε- του χρωστά η εταιρία. Διαβάστε περισσότερα στο tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.