Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα το «Κίνημα της πατάτας»


Διαστάσεις σε όλη τη χώρα λαμβάνει το «κίνημα της πατάτας», που ξεκίνησε από την Κατερίνη με σκοπό να παρακαμφθούν οι μεσάζοντες.
Κοινωνικά παζάρια οργανώνονται πλέον σε όλη τη χώρα με τους παραγωγούς και τους πολίτες να αναζητούν τρόπους συνεργασίας και επέκτασης του Κινήματος σε όλη την Ελλάδα.
Οι κινήσεις οργανωμένων ομάδων πολιτών να αγοράζουν κηπευτικά και άλλα τρόφιμα απευθείας από τους παραγωγούς σηματοδοτούν το τέλος εποχής… για τους χονδρεμπόρους των αγροτικών προϊόντων.

Πολίτες σε όλη τη χώρα στέλνουν το μήνυμα «Δεν πάει άλλο» και αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες για την πάταξη του παραεμπορίου και μεσαζόντων.

«Στόχος μας είναι να φάει ο κόσμος φτηνή πατάτα», δηλώνει στο newsbomb.gr ο κ. Δημήτρης Μιχτσόγλου, παραγωγός πατάτας στη Βροντού Σερρών. «Πρέπει να σπάσουμε τους μεσάζοντες, ο παραγωγός δεν έχει κανένα κέρδος από αυτή την κίνηση, τα έξοδά του είναι τεράστια. Σε λίγο θα πρέπει να σπείρουμε και δεν έχουμε χρήματα ούτε για τα πετρέλαια του τρακτέρ», επισημαίνει ο κ. Μιχτσόγλου. Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.