Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Γιαννιτσά: Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Κώστας Μπαλτζίδης

Ανέλαβε επισήμως την Τετάρτη 1 Οκτωβρίου τα καθήκοντά του ο νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού και Ανάπτυξης Πέλλας (ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.) κ. Κωνσταντίνος Μπαλτζίδης, ο οποίος, αφού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και ενημερώθηκε, σε πρώτη φάση, από την απερχόμενη πρόεδρο Ηλιάνα Λαγομάτη και τους εργαζόμενους, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:


«Ευχαριστώ θερμά και δημόσια τον δήμαρχο κ. Γρηγόριο Στάμκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και μου ανέθεσε τα καθήκοντα του προέδρου του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. Δεσμεύομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να κάνουμε πράξη τους στόχους που έχουμε θέσει ως Δημοτική Αρχή στους ευαίσθητους και σημαντικούς τομείς της Κοινωνικής Αλληλεγγύης και του Πολιτισμού.

Πάντα σε συνεργασία με τον δήμαρχο, τους συναδέλφους μου στο Δ.Σ. της επιχείρησης και τους εργαζόμενους σ΄ αυτή, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ με επιτυχία στην άσκηση της Κοινωνικής και Πολιτιστικής πολιτικής της Δημοτικής Αρχής Πέλλας, αλλά και στην ανάπτυξη του τόπου μας, βασικοί πυλώνες του σημαντικού και θεσμικού ρόλου που αναλαμβάνω.

Πρώτο μέλημά μου προσωπικά ως πρόεδρος αλλά και ο πρώτος στόχος του νέου Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. θα είναι η συνέχιση της προσπάθειας και της σημαντικής δουλειάς που έγινε στα πρώτα χρόνια της «Καλλικρατικής» ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. που προήλθε από την συνένωση πέντε διαφορετικών δημοτικών επιχειρήσεων, με τα δικά τους ξεχωριστά προβλήματα και το δικό τους ξεχωριστό έργο.

Στις δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες που βιώνουμε ως χώρα, η κοινωνική αλληλεγγύη και ο πολιτισμός αποτελούν τις βασικές μας προτεραιότητές μας στην λειτουργία της επιχείρησης. Στην κρίση απαντάμε με κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη».

Να σημειωθεί ότι τα υπόλοιπα τακτικά μέλη του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. αποτελούν οι: Ιωάννα Ζαφειρίου, Ζωή Κουτσοκώστα, Γιώργος Ελευθερίου, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αγγελική Στιντσιούδη, Παναγιώτα Φλήρη, Σοφία Κοσμόγλου, Κυριάκος Τσολακούδης, Κωνσταντίνος Κάμτσης (εκπρόσωπος Ιστορικής &Λαογραφικής Εταιρείας «Φίλιππος») και Δημήτρης Μπουλουσάκης (εκπρόσωπος εργαζομένων).

Αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. είναι οι: Πέτρος Σεραϊδης, Στέφανος Τοπάλογλου, Πολύμνια Μυστακίδου, Φίλιππος Μηλώσης, Αντώνης Καραμπατζάκης, Κώστας Τηλαβερίδης, Κώστας Μαρταβατζής, Μηνάς Παρανός, Ελευθερία Σταχτίδου, Αλέξανδρος Σταμενίτης και Ειρήνη Νέστορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.