Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου στο Γαρέφι

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονου ημεδαπού, που έλαβε χώρα την 31.05.2014 στο Γαρέφι.Συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης του κ. Ανακριτή Έδεσσας, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της ληστείας, τρεις ημεδαποί ηλικίας 28, 16 και 17 ετών, οι οποίοι είχαν αρχικά συλληφθεί την 11.06.2014 για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής

Όπως προέκυψε από την συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι μεσημβρινές ώρες της 31.05.2014 στο Γαρέφι, εισήλθαν στην οικία του 83χρονου και αντιλαμβανόμενοι την παρουσία του ανωτέρω στην οικία, του έδεσαν τα χέρια με καλώδιο και τον φίμωσαν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από την οικία ένα παλαιό περίστροφο, το χρηματικό ποσό των 50 Ευρώ, ένα γεωργικό μηχάνημα χειρός, ένα κινητό τηλέφωνο και διάφορα μεταλλικά αντικείμενα. Κατόπιν, επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Έδεσσας η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.