Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Τζιτζικώστας: Μου άρεσε ο Τσίπρας στο ντιμπέιτ για την Κομισιόν

Άκρως επαινετικός ήταν ο σημερινός σχολιασμός του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα σε ραδιοφωνική του τοποθέτηση για τον Αλέξη Τσίπρα και την εμφάνισή του στο ντιμπέιτ των προηγούμενων ημερών όπου έλαβε μέρος ως υποψήφιος πρόεδρος της Κομισιόν με την Ευρωπαϊκή Αριστερά.



Μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» και στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, ερωτηθείς για το αν του άρεσε ο Αλέξης Τσίπρας στο ντιμπέιτ με τους Ευρωπαίους ανθυποψήφιούς του, ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι «μου άρεσε που έφερε σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τους ανθρώπους που έχουν φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τους Έλληνες».

Σε ερώτηση για τις «πολιτικές ταυτότητες σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές», ο εκ νέου υποψήφιος περιφερειάρχης χαρακτήρισε «απόλυτα ανεξάρτητη» την υποψηφιότητά του στη περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και σημείωσε πως «μας ψήφισαν πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα, αυτή είναι η δύναμη του συνδυασμού της "Αλληλεγγύης"».

Επιπροσθέτως, ο κ. Τζιτζικώστας σημείωσε ότι «ο καθένας έχει τη δική του πολιτική ταυτότητα», ωστόσο τα κόμματα «δεν πρέπει να καπελώνουν την εκλογική διαδικασία στην αυτοδιοίκηση, μια θέση διαχρονική για μένα», ενώ, τέλος, ερωτηθείς για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, της απέδωσε τον χαρακτηρισμό «μεταβατική». Επιπλέον, σημείωσε ότι οι πολιτικές των τελευταίων ετών έχουν στραγγαλίσει την τοπική αυτοδιοίκηση, η οποία, όπως είπε, έχει υποστεί περικοπές πόρων της τάξης του 70%.

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.