Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Προχωρά το έργο της βελτίωσης του οδικού τμήματος Σκύδρα-Ριζό από την Π.Ε. Πέλλας

Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδωρίδης: Βελτιώνουμε την κατάσταση κυκλοφορίας σ’ ένα νευραλγικό οδικό τμήμα για την επικοινωνία και επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ Πέλλας και ΗμαθίαςΟ Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπέγραψε σύμβαση ανάθεσης με τον ανάδοχο του έργου κ. Μπαντή για τη βελτίωση του οδικού τμήματος Σκύδρα – Ριζό όπου οι εργασίες παρέμβασης ξεκινούν τις επόμενες ημέρες, συνολικού προϋπολογισμού 195.000,00 € . Το τμήμα αυτό εντάσσεται στο συνολικό έργο «Συντήρηση Τμήματος Οδοστρώματος Επαρχιακής Οδού Σκύδρα-Ριζό-όρια Π.Ε. Ημαθίας», το οποίο έχει προϋπολογισμό 500.000,00 € .

Μεταξύ των εργασιών που περιλαμβάνει το έργο περιλαμβάνονται συντήρηση του ασφαλτοτάπητα και διαγράμμιση. Η υλοποίηση του έργου κρίθηκε υψηλής προτεραιότητας, λόγω της κακής κατάστασης του οδοστρώματος αλλά και των σημαντικών επιχειρηματικών και εμπορευματικών αναγκών που εξυπηρετεί. Η περιοχή της Σκύδρας και της Ημαθίας αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εξαγωγικά κέντρα σε πανελλαδικό επίπεδο και, επίσης, περιοχή μεταποίησης, τυποποίησης και προώθησης φρούτων και λαχανικών που θεωρούνται ιδιαίτερα ευπαθή. Η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά τους είναι σημαντική για τη διατήρηση των υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας και Θεόδωρος Θεοδωρίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου και ζήτησε από τον εργολάβο να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου. «Είναι ένα σημαντικό έργο το οποίο καλύπτει πραγματικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, δημιουργώντας αναπτυξιακές προοπτικές για το μέλλον», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.