Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής

Σας καλούμε να έρθετε στις  18 Φεβρουαρίου 2014  ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00΄π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα  Αριδαίας στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο

Ψήφιση πιστώσεων

ΘΕΜΑ 2ο

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, καθορισμός όρων Πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια υλικών συντήρησης και επισκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού (φωτ.σώματα κλπ) προϋπολογισμού δαπάνης 19.919,85€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και διάθεση της σχετικής πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 02.20.6662.0001 του προϋπολογισμού 2014 του Δήμου.

ΘΕΜΑ 3ο

Έγκριση: α) του από 17-12-2013 πρακτικού της Επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου ανακύκλωσης,
β) του με αριθμό πρωτ.: 39927/31-12-2013 πρακτικού της Επιτροπής αξιολόγησης τεχνικών προσφορών και
γ) του με αριθμ. Πρωτ.: 3150/05-02-2014 πρακτικού ανοίγματος οικονομικών προσφορών της επιτροπής Διενέργειας του διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου ανακύκλωσης, Κατακύρωση του αποτελέσματος του ανοιχτού διαγωνισμού για την προμήθεια απορριμματοφόρου ανακύκλωσης στην εταιρία «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΗΣ ΑΕΒΕ». Ανάθεση στην ανωτέρω εταιρία και παροχή Εξουσιοδότησης στον Δήμαρχο για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.

ΘΕΜΑ 4ο

Έγκριση τεχνικών προδιαγραφών, απευθείας ανάθεση σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 72 παρ. 1δ του Ν.3852/2010, (η Οικονομική Επιτροπή, σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις δύναται να αναθέσει προμήθεια σε προμηθευτή, με την διαδικασία της απευθείας ανάθεσης), για την προμήθεια καυσίμων για τις ανάγκες κίνησης των δημοτικών οχημάτων, για χρονικό διάστημα τριών μηνών και διάθεση της σχετικής πίστωσης.

ΘΕΜΑ 5ο

Εισήγηση της Διευθύνουσας Υπηρεσίας περί παράτασης ισχύος οικονομικών προσφορών και εγγυητικών επιστολών συμμετοχής των διαγωνιζομένων, σχετικές με τον διαγωνισμό του ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1 – ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

ΘΕΜΑ 6ο

Σύσταση πάγιας προκαταβολής.

ΘΕΜΑ 7ο

Ορισμός δικηγόρου για την εκπροσώπηση του Δήμου κατά την συζήτηση αίτησης ακύρωσης στο Διοικητικό Εφετείο Θεσσαλονίκης

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ


ΠΑΣΟΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

- Σχόλια τα οποία είναι υβριστικά ή περιέχουν χαρακτηρισμούς ή ανώνυμες καταγγελίες που δεν συνοδεύονται από αποδείξεις θα αφαιρούνται από το blog μας

- Το blog διατηρεί το δικαίωμα να αφαιρέσει οποιοδήποτε σχόλιο θεωρεί ότι εμπίπτει στις παραπάνω κατηγορίες.

- Το blog δεν παρεμβαίνει σε καμία περίπτωση για να αλλοιώσει το περιεχόμενο ενός σχολίου ή για να αφαιρέσει σχόλιο με το οποίο δεν συμφωνεί.

- Τα σχόλια αναγνωστών σε καμιά περίπτωση δεν αντιπροσωπεύουν το blog

- Ο σχολιαστής δεν έχει τη δυνατότητα διαγραφής των σχολίων του μετά τη δημοσίευσή τους.

- Αν θεωρείτε ότι κακώς αφαιρέσαμε σχόλιό σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email.